Over Nathalie

 


Hi! wat leuk dat je op mijn website komt kijken!

Mijn naam is Nathalie Bekker en ik ben woonachtig in Limburg en tevens ben ik in het bezit van een mobiele studio. 

Fotografie is begonnen toen mijn kinderen nog klein waren en ik het een uitdaging vond om hun zo goed en zo origineel mogelijk (zoals een professionele fotograaf, dat wilde ik ook graag kunnen) op de foto te krijgen. Dat deed ik toentertijd met een instapmodel Nikon. In de loop der tijd heb ik diverse workshops en cursussen gevolgd en nog altijd ben ik bezig mezelf te ontwikkelen, ik wil het beste uit mezelf halen!

Ik werk daarom ook samen met een bruidsfotograaf en leg met hem samen de mooiste bruiloften vast.
Wat ik het allerleukste vind aan fotografie is dat ik door mijn passie mooie momenten vast mag en kan leggen. Ik houd er van om mensen in beeld te brengen zoals ze zijn. Tijdens een fotoshoot kan ik heerlijk op gaan in de mens, en ondertussen mijn passie overbrengen in jullie shoot. 

Mijn werkgebied is geheel Nederland en in overleg het buitenland.

Ik ben altijd een liefhebster van Nikon geweest en ben daardoor ook lang in het bezit van 2 hele fijne Nikon body's en diverse lenzen van Nikon en Sigma geweest.

Onlangs heb ik de keuze gemaakt over te stappen naar een Sony A9, een top camera met een (voorlopig) tweetal lenzen van Sony en Sigma welke haarscherp zijn en ik jullie fotoshoot prachtig kan vast leggen.

Ik kijk er daaruit jullie voor mijn lens te krijgen en jullie te mogen voorzien van een prachtig stel foto's!

Tot snel! Liefs Nathalie