Zwangerschap


Een zwangerschap is iets puurs, iets wat je nooit wilt vergeten en hoe kun je dat het beste doen door dit professioneel vast te leggen?

Vanaf een maand of 4 óf wanneer je buikje zichtbaar begint te worden ben je welkom om iedere maand alleen of samen met je partner of iemand naar keuze naar mijn studio in Culemborg te komen, daar maak ik diverse foto's van jou alleen én samen. Daaruit kies jij de mooiste foto van jou alleen en een van samen via een beveiligde online galerij, dus 2 foto's per sessie*. Daarnaast krijg je met 20 en 36 weken een fine art foto éxtra erbij, klik hier voor voorbeelden. In totaal zul je gem. 20 - 22 foto's hebben over je gehele zwangerschap, hoe bijzonder is dat voor later.

Het tarief voor dit totale pakket is €195 en het is zelfs gratis bij het geboorte pakket Midi en Maxi.

Daarnaast bied ik aan om aanwezig te zijn bij de geslachtsbepaling om jullie emotie vast te leggen voor €47,50Bij dit pakket is een handgemaakt linnen album een extra optie, met prachtige dikke en platliggende pagina's. De kleur mogen jullie zelf bepalen. Willen jullie liever een groter album, meer pagina's, een houten album, een album van leer en/of een luxe bewaarbox? Laat het me weten en ik maak een offerte op maat.

* Alle gekozen foto's worden in High Resolution verstuurd via WeTransfer.

*Extra foto's uit deze reeks zijn uiteraard bij te bestellen á €10,-